Maskininstallation

HS-Tec kan udføre elinstallationer på alle typer af maskiner – om det er store produktionslinjer eller mindre mobile anlæg. Vi sikrer en korrekt udførelse efter de gældende krav og standarder inden for maskininstallationer. 

Med os på sidelinjen sikre du dig, at du får en maskininstallation, der er udført i høj faglighed med fokus på sikkerhed, EMC-støj og brugervenlighed.

Vi udfører opgaverne med kunden i centrum, og kan være med i alle faser.

Nye maskininstallationer

Vi har stor erfaring i kabling, installation og opbygning af nye maskininstallationer. Vi udfører installationen efter vores kunders standard & krav.

Installationen bliver udført med høj kvalitet, med øje for den fremtidige drift, så vedligehold og betjening bliver så nemt som muligt for jer.

Vi sætter stor fokus på, at afleverer et professionelt stykke arbejde, der lever op til både vores og jeres ønsker.

Ved at vælge HS-Tec ApS til elektrisk montage af jeres nye maskinanlæg, kan vi garantere jer:

Under montagen samarbejder vi med de øvrige montører og projektledere på opgaven, og sikrer at projektet skrider planmæssig frem. Samtidig udføres maskininstallationen i henhold til de relevante standarder og anbefalinger, som er din sikkerhed for en kvalitetsbevidst installation.

Ombygning, renovering og optimering af eksisterende maskininstallationer

Har du et ældre maskinanlæg, der skal renoveres eller har du ændrede behov, hvorved en ombygning er nødvendig? Så fortvivl ikke.

Vi har en bred viden indenfor renovering og ombygning af ældre maskinanlæg. Vi kan være med til at komme med løsning på, hvad i bør udskifte, og optimere, så oppetiden på jeres anlæg forhøjes.

Mange ældre maskiner indeholder forældede komponenter, der ikke længere produceres, eller har lange leveringstider. Derved kan nedetiden være forlænget.

Vi kan være med i alle faser fra:

Vi vurderer hver opgave, og vil i samarbejde med jer finde den rigtige løsning. 

IO test og opstart af maskinanlæg

Efter enhver montage eller ombygning af maskinen, udfører vi en IO-test af installationen. Det skal sikre, at anlægget virket som forventet. Vi tester omløbsretninger, ind- og udgange og den generelle funktion af anlægget. Test og opstart af maskinanlægget kan udføres alene af os, eller i samarbejde med jer. 

Hvis der er opgaver under opstart, hvor en softwareudvikler er nødvendig, kan vi ligeledes hjælpe med det.

Fejlfinding

Har du problemer med dit anlæg, er der noget der ikke spiller, eller har du små fejl, der generer din drift? Så kan vi rykke hurtig ud. Vi finder fejlen, og løser den hurtigst muligt. 

Ved HS-Tec ApS sætter vi en ære i at levere en god service og viderebringe vores ekspertise inden for elektriske installationer på maskinanlæg.

Vil du vide mere?

Er vi det rette match for jer, eller vil i gerne vide mere om jeres muligheder?

Så giv os et kald på 76 76 77 77 eller send en mail på hs-tec@hs-tec.dk